Kloakspuling og kloakrensning udført af professionelle

Hos Brændekilde Maskinstation er vi autoriserede specialister i kloakspuling og kloakrensning, og vi kører vores slamsluger ud til kunder i Odense, Vissenbjerg, Ringe og på resten af Fyn. 

Vi kører ikke igen, før arbejdet er helt færdigt, hvorfor du kan trygt overlade dit kloakproblem til os, hvad end det drejer sig om vedligeholdelse eller en akut forstoppelse.

Vi udfører spuling af kloak og rensning af kloak til private og virksomheder og til mange formål, så du kan i hver en situation ringe til os, hvis du har problemer med din kloak eller blot ønsker at vedligeholde den bedst muligt. 

Vi yder altid god kundeservice, og vores stabile, lille medarbejderteam er effektive og fleksible i forhold til dine ønsker og behov.

Kloakrensning og kloakspuling til vedligeholdelse af kloak

En kloak kræver vedligeholdelse, hvis du ikke pludseligt ønsker at stå i en situation, hvor kloakken stopper, og du har brug for akut hjælp. Derfor kan du med fordel hyre os til at komme og udføre kloakrensning. På denne måde forbliver din kloak så effektiv som muligt.

Vi udfører præventiv kloakspuling, og samtidig renser vi drænet og nedsivningsrøret for rødder, grene, sten og grus, der kan forårsage en stoppet kloak.​

Vi har mange års erfaring inden for kloakspuling og kloakrensning, og vi yder derfor ligeledes gerne rådgivning til vores kunder, så du får den rigtige løsning, der samtidigt er i overensstemmelse med kravene fra myndighederne. 

Vi ønsker at udføre et effektivt stykke arbejde, men hos os er kvaliteten af arbejdet lige så høj grad i fokus, når det kommer til kloakspuling eller kloakrensning.

Ring og få et gratis tilbud på spuling af kloak

Hyrer du os til at udføre kloakrensning og kloakspuling, garanterer vi et godt stykke håndværk til en god pris. Vi har altid konkurrencedygtige priser, og giver dig gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 20 16 69 85, eller skriv til os via vores e-mail kaj@bm-kloak.dk.​

Kontakt mig for en snak om dit projekt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring os op​

​Send os en e-mail

Firmainfo

Brændekilde Maskinstation

CVR: 45609014

Kontakt

Telefon: 20 16 69 85

Mail: kaj@bm-kloak.dk